O nama

Poduzeće sa više od 25 godina iskustva.

Poduzeće Auto-poljostroj d.o.o. osnovano je krajem 1992. godine u Zagrebu.

Osnovna djelatnost poduzeća je prodaja poljoprivrednih strojeva, priključne mehanizacije te rezervnih djelova za poljoprivredne strojeve na veliko i malo.

Prva poslovnica otvorena je 1993. godine u Dubravi kod Vrbovca, nakon toga otvara se poslovnica u Zagrebu koja je danas i sjedište poduzeća. Od 1999. godine do 2009. godine poduzeće Auto-poljostroj otvara još pet poslovnica od kojih četiri u Sisačko-moslavačkoj županiji (Petrinja, Kutina, Sisak i Popovača) te jednu u Karlovačkoj županiji (Karlovac).

Godine 2016. poduzeće Auto-poljostroj otvara svoju osmu poslovnicu u Požeško-slavonskoj županiji (Pleternica).

Kao dugogodišnji partner poduzeća Ina-Maziva d.o.o., 2017. godine poduzeće Auto-poljostroj otvara diskont ulja i maziva u sklopu tvornice Ina-Maziva d.o.o..

Danas poduzeće Auto-poljostroj d.o.o. zapošljava 19 radnika u 9 poslovnica.

Poduzeće Auto-poljostroj d.o.o. u svome asortimanu nudi:

- traktore
- priključne strojeve
- rezervne djelove za traktore i priključne strojeve
- kardane
- akumulatore
- ulja i maziva

Te ostale stvari vezane za obavljanje djelatnosti u poljoprivredi.

Neki od poznatih brendova u našem asortimanu su: TAFE, IMT, IMR, ZETOR, URSUS, AGRIA, BELL-IMPEX, CARETA, CERJAK, INA-MAZIVA, NPR, SIP, AGROMEHANIKA, GRAMIP, TOPLA...

Za sve proizvode koje zastupamo na tržištu Republike Hrvatske imamo osigurane rezervne dijelove te stručni tim ljudi koji se brine oko servisa i održavanja strojeva kako u garantnom tako i van garantnoga roka. 
vrh stranice